Herreklip

Nyd en flot klipning hos Salon Santa Fé

 

Herreklip

Forkæl dig selv og dit hår

Det skal være en rar og behagelig oplevelse, at tage til frisøren. Vi ønsker derfor at du går fra salonen med netop den frisure, du havde i tankerne. Vores erfarne team laver både de helt klassiske klipninger, men kan også klæde dig på med det nyeste trend.

Herreklip: 415 kr.

Vi kender selv til følelsen af, at frisuren bare sidder knivskarpt. Det giver et ekstra boost af selvtillid og glæde. Hos Salon Santa Fé får du en personlig oplevelse fra du træder ind af døren. På den måde sikrer vi, at du får et resultat, der efterlever dine ønsker.

Hyggelig stemning i salonen

Da salonen først åbnede tilbage i 1984 havde vi en ambition om at skabe et trygt og hyggeligt miljø, hvor der er plads til alle. Siden da har vi holdt fast i vores kerneværdier og går stærkt efter at levere en personlig oplevelse for enhver kunde.

Gennem årene har vi opbygget en masse tætte relationer til vores kunder. Udover at være glade for vores arbejde elsker vi at få en god snak med dig i salonen. Det er netop det, der giver os lysten til at blive dygtigere dag efter dag. Vi har designet vores salon til at give en indbydende atmosfære i de hyggeligste omgivelser.

Bestil tid i dag

Er du ikke sikker på, hvilken frisure du ønsker? Så besøg salonen og få et hav af inspiration. Vi kommer gerne med ideer til styling og klipning. Heraf tager vi højde for din hårfarve, opbygning og struktur. Tykt eller tyndt. Krøllet eller fladt. Vi hjælper med alle hårtyper.

Bestil tid til herreklip via vores online booking.

PGA. COVID-19 HAR VI INDFØRT EN RÆKKE UDVIDEDE FORHOLDSREGLER. DU KAN FORTSAT BESTILLE TID SOM DU PLEJER.
+ +