Om os

Miljøbevidst salon på Amagerbrogade

 

Om os

Fokus på den gode stemning

Salon Santa Fe er en hyggelig og eksklusiv salon, hvor vi hele tiden stræber for at være blandt de førende bl.a. inden for produktansvar, kundetilfredshed og videreuddannelse på div. kurser i ind- og udland, både inden for dame- og herremode.

Kirsten, som er indehaver af salonen, er en anerkendt og vellidt mester inden for faget. Vores team består af 2 dygtige elever, en kyndig assistent og naturligvis Kirsten. Vi elsker alle vores arbejde og ønsker at give dig en tryg og hyggelig oplevelse i salonen.

100% økologiske produkter

Teamet er altid i godt humør og glæder sig altid til ny spændende udfordringer, til kundens store tilfredshed. Vi arbejder med så rene produkter som overhovedet muligt. Vi farver med farver uden ammoniak og økologisk Henna.

Det er vigtigt for os at vide, at vores produkter er fremstillet med miljørigtige ingredienser, der ikke er til skade for hverken miljøet eller dig. De kunder der ønsker at blive farvet uden parabener og ammoniak, heriblandt gravide og ammende, kan trygt komme ned i vores salon.

Book en tid i dag

Kunne du tænke dig at møde de søde og rare mennesker bag Salon Santa Fé? Så bestil en tid og kom ned i salonen. Vi elsker at se nye ansigter i salonen samt skabe nye relationer til vores kunder.

Giv os et kald på tlf. 32 59 39 37 eller book en tid her. Vi glæder os til at se dig!

PGA. COVID-19 HAR VI INDFØRT EN RÆKKE UDVIDEDE FORHOLDSREGLER. DU KAN FORTSAT BESTILLE TID SOM DU PLEJER.
+ +